Ouderraad

 


18 juni 2018

Maandag, 18 juni 2018

Beste ouders,
Het einde van het schooljaar is in zicht en we kijken terug op veel leuke activiteiten. Bedankt voor alle hulp!
 
Afgelopen maand zijn de groepen 1 t/m 7 op schoolreis geweest. Slagharen met de midden- en bovenbouw, was ondanks de hitte, een topdag. En de kleuters hebben genoten in Sprookjeswonderland.
 
De voorbereidingen voor het eindejaarsfeest zijn op dit moment in volle gang en er hebben zich al een heel aantal pannenkoekenbakkers en ‘vossen’ gemeld. Mocht je het leuk vinden ook nog te helpen kun je je nog steeds aanmelden bij 1 van de leden in van de OR of juf Eva.
 
Alvast een vooruitblik naar 2018/2019: de schoolreis is verplaatst van het eind van het schooljaar naar het begin. De datum is 18 september, dus noteer dit vast in je agenda! Waar de kinderen naartoe gaan houden we nog even geheim.
 
Ook kunnen wij nog steeds nieuwe, enthousiaste, OR leden gebruiken vanaf september. Meer info kun je terugvinden op onze webpagina op de site van school, of kijk even hieronder in onze vorige blogs.
 
Tot slot wensen wij iedereen een fijne laatste maand op school en een zonnige zomervakantie.
 
Anne namens, de Ouderraad
 


16 mei 2018

Vrijdag, 18 mei 2018
Beste ouders/verzorgers,

We kijken terug op zeer geslaagde Koningsspelen! De dag werd geopend met een swingende dans en de kinderen hebben zich vervolgens fantastisch ingezet bij de verschillende onderdelen. Het weer speelde ook goed mee, al werd het aan het einde van de ochtend wel erg warm. Gelukkig was er voldoende water voorhanden.

Om 12 uur werden de kleuters opgehaald en daarna hebben de groepen 3 t/m 8 gezellig samen geluncht en wat werd er goed gegeten!

Hierbij willen wij alle hulpouders en Han Meerleveld van Atletiekvereniging Nijkerk heel hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze sportieve en feestelijke dag!

En de volgende leuke activiteiten komen er alweer aan: de schoolreisjes!
Op dinsdag 29 mei gaan de groepen 3 t/m 7 naar Slagharen en op vrijdag 1 juni gaan de groepen 1 en 2 naar Sprookjeswonderland. We hopen op mooi weer en gaan er fijne en gezellige dagen van maken!

Tot slot: wij zijn nog steeds op zoek naar ouders die de ouderraad willen komen versterken!!! Je bent op die manier betrokken bij de organisatie van leuke feesten en activiteiten op school en krijgt er een hoop voldoening en gezelligheid voor terug! Kom gewoon eens sfeer proeven tijdens onze volgende vergadering op maandagavond 11 juni vanaf 20 uur op school...

Met vriendelijke groet,

Katja, namens de ouderraad

17 januari 2018

Woensdag, 17 januari 2018

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
 
De kerstcommissie kijkt terug op een geslaagd kerstfeest met heel veel lekkere hapjes, lieve- woorden-doosjes, de kerstman, blije gezichten en gezelligheid. Bedankt voor de hulp bij het versieren en opruimen van de kerstversiering.
 
Ook in 2018 gaan wij weer verder met leuke activiteiten organiseren op school en daar buiten. Daarbij kunnen wij jullie hulp natuurlijk ook weer goed gebruiken, dus houd je mail en groepsapp in de gaten. De komende maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen van het schoolreisje, de sportdag en het eindejaarsfeest.
 
Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van nieuwe leden, er komen een aantal plekken vrij. Het is daarom voor ouders, die geïnteresseerd zijn in een rol binnen de ouderraad, mogelijk een vergadering bij te wonen en de sfeer te proeven. Deze vergadering is op 5 februari om 20.00 uur. Lijkt het je leuk mee te denken en te organiseren op school, om het voor alle kinderen nòg leuker te maken, geef dit dan door aan 1 van de ouderraad leden of aan juf Ruth. Tijdens deze vergadering kun je kijken of het wat voor je is en je vervolgens wel (of niet ;-)) opgeven. Komen meekijken is dus geheel vrijblijvend.
Als je besluit bij de ouderraad te willen geef je je op voor minimaal 3 jaar, teveel wisselingen zijn niet handig i.v.m. de continuïteit. We hebben ongeveer 7 vergaderingen in een jaar en verdelen de activiteiten die vanuit school op de planning staan. Hieruit ontstaan verschillende commissies die de betreffende activiteit gaan organiseren, aan elke commissie worden ook 1 of 2 leerkrachten gekoppeld. Je hebt natuurlijk zelf inspraak in welke activiteit je graag wilt organiseren en ieder lid zit in 2 á 3 commissies per schooljaar. Verder is de ouderraad de schakel tussen ouders en school en denken wij mee over verbeteringen of andere zaken. Voor meer informatie kun je ons aanschieten of kijken op de pagina van de ouderraad verderop deze site.
 
Dus…. Houd je van organiseren, wil je graag de belangen van de kinderen behartigen en kun je, net als wij, wat tijd in je drukke bestaan vrijmaken??!! Geef je op!
 
Hartelijke groet,
Anne, namens de hele ouderraadVolgende pagina »
Okt
10

Amal, RenĂ©e en Tristan mochten vanmiddag hun verhaal komen voorlezen in de bibliotheek.... lees meer »
Okt
10

Sacha uit groep 5 doet mee aan het wereldkampioenschap karten! Vindt u leuk om hem te volgen? Dat kan... lees meer »