info@daltonschoolcorlaer.nl 033-246 12 19 Route

Naschoolse activiteiten

Als de lessen klaar zijn om 14.00 uur dan kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten: toneelles, dansles, typecursus, Mad Science.

Hieronder vindt u meer informatie van de organisaties die de lessen/activiteiten verzorgen.

Toneellessen na school

Beste ouders/verzorgers,

Jezelf nog beter leren presenteren. Omgaan met je zenuwen. Steviger in je schoenen staan. Werken aan je sociale en communicatieve vaardigheden. Zomaar enkele aandachtspunten die centraal staan tijdens onze lessen.

De woensdag- en zaterdagmiddagen zullen ook dit schooljaar weer in het teken staan van drama en theater. Uw kind is natuurlijk van harte welkom om een keer te komen kijken!

Onze lessen worden aangeboden in blokken van 6 weken. Uw kind zit dus niet gelijk vast aan een heel jaar. Ieder blok wordt geëvalueerd en we beslissen na elke lessenserie samen, of uw kind doorgaat. De start van het eerste lesblok is op woensdag 6 september.

De Ontdekkers (7 t/m 9 jaar) sluiten aan op het continurooster: 14:15 tot 15:30 uur. De Avonturiers (10 t/m 12 jaar): 15:45 tot 17:00 uur.

De acteerlessen starten op zaterdagmiddag 9 september ( 15:15 tot 16:30 uur).

Uiteraard mag uw kind altijd vrijblijvend een les komen kijken. Meer informatie over de lessen en docent kunt u vinden op www.spelend-wijzer.com

Een heel nieuw schooljaar. Veel plezier en toi toi toi!

Theater-groeten!

Tommy van Vulpen
info@spelend-wijzer.com

Dansles

Beste Ouder(s),

Wij hopen dat jullie een fijne zomer hebben gehad.

Maandag 28 augustus is het weer zover de eerste les van het dansseizoen op de Daltonschool Corlaer zal weer van start gaan.
De 1ste les zal voor iedereen een proefles zijn, in deze les kunnen de kids kijken of ze het leuk vinden, na de les zal ik alle kinderen een inschrijfformulier meegeven. (voor de meiden die zich al hebben ingeschreven is dit niet meer nodig)
Indien zij/hij de les leuk vindt en het pakket van 15 of 40 lessen wilt volgen ontvangen wij graag de eerstvolgende les het inschrijfformulier ingevuld terug.

Hoe in te schrijven?
Vul het inschrijfformulier in en geef het de eerstvolgende dansles mee aan uw zoon of dochter.

*Dit jaar hebben we de lessen in 2 blokken gesplitst voor en na de kerstvakantie zo kunt u zelf kiezen of ze 15 of alle 40 lessen wilt volgen, gelieve de keuze op de inschrijving aan te geven.
Na de 2de les ontvangt u een email met de vraag te bevestigen of uw zoon of dochter definitief deelneemt aan Kids Dans Mix. Als bijlage in deze mail, vindt u ook de factuur.
Factuur bedrag overmaken naar het desbetreffende rekeningnummer, de factuur zal indien je voor 40 lessen kiest in 2 keer worden gefactureerd in september en in januari.
Les:                Kids Dans Mix (15 of 40 lessen);
Leeftijd:         5 t/m 9 jaar;
Lestijd:          Iedere maandag van 14.15- 15.05 uur;
Waar:             Datonschool Corlaer (kleutergymzaal);
Wanneer:       vanaf 28 aug. t/m 9 juli 2018 (niet tijdens vakanties of op vrije dagen);
Kleding:         Comfortabel zittende (dans)kleding en ballet- of gymschoenen (met zachte zool);
Prijs:              Voor 15 lessen: € 75,-
Voor 40 lessen: € 198,-

Klassiek ballet / Modern-jazz
Mocht uw zoon of dochter geïnteresseerd zijn in de lessen klassiek ballet of modern-jazz, dan kunt u altijd een gratis proefles komen volgen in de balletstudio van De Nijkerkse Dansschool aan de Oude Barneveldseweg 65c. De lessen klassiek ballet vinden plaats op maandag van 16.30-17.10 (4-6 jaar) en van 17.10-17.55 (6-8 jaar) en de modern-jazz les vindt plaats op maandag van 15:40-16:30.

Lesrooster

Mocht u vragen hebben dan ben ik bereikbaar op: 064846 6399.

Tot dan(s)

Fiorella Veneruso