Nieuwe ouders


Beste ouders,
Wilt u komen kennismaken op onze school, dan bent u van harte welkom

Wachtlijst:  
- Voor degenen die verhuizen hebben wij geen wachtlijst;
- Voor kleuters hebben wij geen wachtlijst;
- Voor ouders die graag van school willen veranderen binnen Nijkerk wordt in goed overleg gekeken of wij de geschikte school zijn voor uw kind. Dit om de relatie tussen scholen goed te houden. 

Voordat u uw kind kan aanmelden volgen we een procedure. De procedure is beschreven in ons aannamebeleid, zie de bijlage onderaan deze pagina. 

Voor het kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Mw. Marit Philip, directeur van de school. Dit kan telefonisch 033-2461219 of per mail directie@daltonschoolcorlaer.nl 
Tijdens het kennismakingsgesprek is het fijn als uw kind(eren) mee komt. U krijgt een rondleiding door de school en uitleg over hoe wij ons onderwijs vormgeven. Als u kiest voor onze school, dan vult u het aanmeldingsformulier in. Het formulier kunt u op school meekrijgen of downloaden van de website (zie hieronder). Dit formulier is nog geen bewijs van inschrijving. Na ontvangst van het formulier nemen we contact op met de vorige school of peuterspeelzaal voor informatie over uw kind(eren). Als blijkt dat wij aan de onderwijsbehoefte van uw kind kunnen voldoen, dan volgt de inschrijving. U krijgt van ons telefonisch bericht of uw kind definitief wordt ingeschreven. 


Het aannamebeleid op onze school is afgestemd op het aannamebeleid wat opgesteld is door Stichting Eem-Vallei Educatief.

 

Aanmeldingsformulier
aanmeldingsformulier-17-18.docx
Download
Protocol Aannamebeleid
protocol-aannamebeleid.pdf
Download
Apr
16

Wij wensen alle kanjers van groep 8 heel veel succes met de eindtoets!... lees meer »
Apr
12

De Koningsspelen waren geweldig. Organisatie bedankt.... lees meer »