Nieuwe ouders


Beste ouders,
Wilt u komen kennismaken op onze school, dan bent u van harte welkom.

Wij hebben geen wachtlijst op school. Dat betekent dat wij in alle groepen nog plek hebben voor nieuwe kinderen. Voordat u uw kind kan aanmelden volgen we een procedure. De procedure is beschreven in ons aannamebeleid, zie de bijlage onderaan deze pagina. 

Voor het kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Marit Philip, directeur van de school. Dit kan telefonisch 033-2461219 of per mail directie@daltonschoolcorlaer.nl 
Tijdens het kennismakingsgesprek is het fijn als uw kind(eren) mee komt. U krijgt een rondleiding door de school en uitleg over hoe wij ons onderwijs vormgeven. Als u kiest voor onze school, dan vult u het aanmeldingsformulier in. Het formulier kunt u op school meekrijgen of downloaden van de website (zie hieronder). Dit formulier is nog geen bewijs van inschrijving. Na ontvangst van het formulier nemen we contact op met de vorige school of peuterspeelzaal voor informatie over uw kind(eren). Als blijkt dat wij de onderwijsbehoefte van uw kind kunnen vervullen, dan volgt de inschrijving. U krijgt van ons telefonisch bericht of uw kind definitief wordt ingeschreven. 


Het aannamebeleid op onze school is afgestemd op het aannamebeleid wat opgesteld is door Stichting Eem-Vallei Educatief.

 

Aanmeldingsformulier
aanmeldingsformulier-17-18.docx
Download
Protocol Aannamebeleid
protocol-aannamebeleid.pdf
Download
Okt
10

Amal, RenĂ©e en Tristan mochten vanmiddag hun verhaal komen voorlezen in de bibliotheek.... lees meer »
Okt
10

Sacha uit groep 5 doet mee aan het wereldkampioenschap karten! Vindt u leuk om hem te volgen? Dat kan... lees meer »