Ouderraad

De ouderraad is een groep betrokken en enthousiaste ouders.
 
Wat doet de ouderraad?
De ouderraad behartigt de belangen van uw kinderen en is een schakel tussen u en de school. Samen met het lerarenteam zijn zij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van activiteiten, om er voor de kinderen een leuk en leerzaam schooljaar van te maken. De penningmeester van de ouderraad beheert en incasseert de ouderbijdrage. We vergaderen 7 keer per jaar als geheel. Elke activiteit heeft een deelcommissie die ook vergadert met elkaar.
 
Waar wordt de ouderbijdrage voor gebruikt?
De ouderbijdrage wordt gebruikt om de activiteiten die worden gedaan op school te bekostigen. Zoals het sinterklaasfeest, Kerst, Lentefeest, sportdag, schoolreisje, eindejaarsfeest en incidentele activiteiten. Hierbij wordt kritisch gekeken naar wat waaraan wordt uitgegeven om het budget zo goed mogelijk te besteden. U wordt jaarlijks geïnformeerd over de verdeling hiervan.
 
Hoe kan ik helpen?
U kunt altijd helpen, daar zijn wij en onze kinderen ontzettend blij mee! Aan het begin van schooljaar krijgt u een lijst mee waarop u in kan vullen waar uw kwaliteiten liggen. En bij welke activiteiten u wilt helpen. Dit kan zijn in de vorm van voorbereiding als wel helpen bij de uitvoering.
Daarnaast sturen wij enige tijd voor het feest een bericht met hulpvragen via STEV.
Als u belangstelling heeft om lid te worden, kunt u dit mailen naar ons emailadres of een van onze leden aanschieten hierover. Wanneer er weer plekken vrij komen zullen wij u hierover berichten.
 
Hoe kan ik de ouderraad bereiken?
Wij zijn te bereiken via ouderraad-obsdalton-nijkerk@live.nl en u kunt onze leden natuurlijk ook op het schoolplein aanspreken.

Hieronder ziet u de leden van de ouderraad. Als u op de foto klikt, ziet u de naam en functie.
 

Jun
22

Wat een fantastisch zomerfeest hebben we vandaag gehad! Ouders, bedankt voor jullie hulp! Het was een... lees meer »
Jun
22

Ons sprookjesfeest voor de allerkleinste inwoners van Nijkerk was vanmorgen een groot succes! Het wel... lees meer »