info@daltonschoolcorlaer.nl 033-246 12 19

Kennismaken

Kom een keertje kijken bij ons op school. U bent van harte welkom om met ons kennis te maken. Voor het kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Dhr Richard Young, directeur van de school. Dit kan telefonisch 033-2461219 of per e-mail directie@daltonschoolcorlaer.nl

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u informatie over hoe wij ons onderwijs vormgeven. Daarnaast krijgt u een rondleiding door de school.

Aanmelden

Ouders met kleuters kunnen hun kind via een aanmeldformulier voor onze school aanmelden. Voordat u uw kind kunt aanmelden, volgen we een procedure. De procedure is beschreven in ons aannamebeleid.

Het ingevulde aanmeldformulier kunt u mailen naar directie@daltonschoolcorlaer.nl. Het formulier kunt u ook via de post sturen of op school afgeven.

Na ontvangst van het formulier nemen we contact op met de vorige school of peuterspeelzaal voor informatie over uw kind(eren). Als blijkt dat wij aan de onderwijsbehoefte van uw kind kunnen voldoen, dan volgt de inschrijving. U ontvangt via e-mail een bevestiging van inschrijving.