info@daltonschoolcorlaer.nl 033-246 12 19 Route

Kennismaken

Kom een keertje kijken bij ons op school. U bent van harte welkom om met ons kennis te maken. Voor het kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Dhr Richard Young, directeur van de school. Dit kan telefonisch 033-2461219 of per e-mail directie@daltonschoolcorlaer.nl

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek is het fijn als uw kind(eren) mee komt. U krijgt een rondleiding door de school en uitleg over hoe wij ons onderwijs vormgeven. Als u kiest voor onze school, dan vult u het aanmeldingsformulier in. Het formulier kunt u op school meekrijgen of hieronder downloaden. Dit formulier is nog geen bewijs van inschrijving.

Aanmelden

Ouders met kleuters kunnen hun kind aanmelden voor school, er is geen wachtlijst. Voordat u uw kind kunt aanmelden volgen we een procedure. De procedure is beschreven in ons aannamebeleid, zie de bijlage onderaan deze pagina.

Na ontvangst van het formulier nemen we contact op met de vorige school of peuterspeelzaal voor informatie over uw kind(eren). Als blijkt dat wij aan de onderwijsbehoefte van uw kind kunnen voldoen, dan volgt de inschrijving. U krijgt van ons telefonisch bericht of uw kind definitief wordt ingeschreven.

Voor ouders die graag van school willen veranderen binnen Nijkerk wordt in goed overleg gekeken of wij de geschikte school zijn voor uw kind. Dit om de relatie tussen scholen goed te houden.

NB Wij hebben geen wachtlijst voor kinderen uit gezinnen die verhuizen.